Envis!

 
Va nog mitt förnamn! Tagit en timme att försöka få upp dessa! Men jag fixa det! 
Dagen har bestått utav att tömma alla kartonger och få upp så mycket som möjligt. Gått vändor upp på vinden med det överblivna och brorsan har även hjälpt mig att kasta en massa på soptippen. SKÖNT. Nu ska det bli en dusch och bara njuta! 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Åh det är så himla fint med väggtexter! Skulle själv vilja ha en ovanför min säng men aldrig blivit av att köpa en! :)

Svar: SV: ja det är det, dock känns det som det har blivit "för mycket" ALLA ska ha det och överallt. men men det är fint och man ska ha det man vill ha :) hehe nej jag passade på när det var utförsäljning, från början var priset 99 kr sen hade dom 60 % ;) så det blev billigt :P ha en fin dag!
Jennifer Aune

2013-07-31 @ 19:23:34
URL: http://jasmines.se/
Postat av: Anonym

sv: ja eller hur! jag har vart så svajig i min träning på sistonde.. men å andra sidan.. då jag var som hetsigast mådde jag inte bra.. tycker det är hemskt då man ser hur framförallt tjejer idag mer och mer blir nästan besatt av att träna och äta rätt.. att vara hälsosam är ju inte enbart att ha en fysiskt hälsosam kropp, psyket är ju lika mycket hälsa tycker jag! vilken fin text home is where your heart is var!

2013-08-01 @ 12:27:11
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se
Postat av: Isabelle

Åh det ska bli så kul att få se alla bilder på nya lägenheten!! Kommer bli superfint tror jag! :-D

Svar: SV: hehe ja jag har varit lite inne på att ta bort bloggen ;/ därav dålig uppdatering :/ Men får se om jag ändrar mig, är inne på att kanske göra om helt i bloggen och isf få den till en "ren" träningsblogg istället. har liksom inget att skriva om och känner inget behov längre av att skriva om "mitt" liv :) Kram
Jennifer Aune

2013-08-01 @ 22:58:36
URL: http://isabellesdrommar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0